Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på bussen

Fattar inte att jag inte kommer kyssa dig hejdå idag.
Eller äns säga hejdå till dig.

Inte titta in i dina gråblå ögon och säga att jag älskar dig och snart ses vi igen.

Visste att det skulle bli så här och trodde jag förberett mig.

Nu står jag här med gråten i halsen och förstår ingenting.
Ingenting av det som gick fel.

För allt blev bara fel.

Nu kommer bussen.
Jag åker utan att säga hejdå till dig.




Fri vers av izzie
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izzie
izzie