Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckande

Det är skönt

att jag aldrig riktigt lyckas

beskriva för dig

och andra människor

hur mkt jag älskar er

och hur det känns




På det viset

slutar jag

aldrig försöka




Om och om

och om igen

vill jag misslyckas




Fri vers av Tea Alex
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-22 10:00



Bookmark and Share


  Niara
vad otroligt fin i sin innerlighet och modet den beskriver..
2011-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Poesi är som sökandet efter graalen.
2011-02-22

  Blåbäret
förstår hur du tänker...då har man inte kommit fram till det slutgiltiga liksom
2011-02-22

  Gunnar Odhner
Man kan "beskriva" det genom handlingar. Då är chansen större att man lyckas.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex