Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte mina bröst.

Jag sorterar allt i burkar.
Rätt eller fel.
Mycket i en stor och lite i den lilla.
Jag ska få plats med alla beslut och alla frågor, i den minsta burken jag har.
och ingen burk i världen skulle räcka till.

- Jag har mått skit över detta. Länge, tonårsaktigt, naivt, överlagt, moget. Det är dags. Det är länge till jag kommer få barn. tio år vore inte konstig. Vad är det värt att amma sina barn, tio år av detta? Tio år till?

I min student mössa står det att jag har världens största böst Tre år av gemenskap och jag var inget mer. Om killen fick beskriva mig med tre ord sa han; Världens största bröst.
Mina isblå ögon, mitt leende, inget annat betydde något.
Jag är inte mina bröst.




Fri vers av [FrökenGoulash]
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[FrökenGoulash]
[FrökenGoulash]