Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5000 kvm tomt .. ett litet rött hus med vita knutar.. ekorre på altanen som mumsar fågelfrö, allt är bara en schimär ...jag borde ha förstått!


Bankrutt

Nu har det hänt
jag är bedragen, ljugen för
inte med en annan kvinna
..mycket värre!

Jag måste lämna mitt hem, min fristad
sambon har slösat bort våra fattiga skärv
..på ingenting!

Friheten i eget hus tvingas jag byta
till utsikten mot en annan hyreslänga
..eller hos barnen!

Tycker livet har gett mej nog med strider
orkar inte kämpa mer, vill känna mej trygg
..men inte!

Jag får ta nya tag och hoppas,
trygghet och lugn kommer med nästa boende
.. hoppet finns alltid!




Fri vers av GunBritt
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-23 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GunBritt
GunBritt