Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betyder ingenting

Grattis du har ännu en gång lyckats.
Lyckats med att göra det som ingen annan kan.
För det är bara du som får mig att känna så här.
Som att jag är värdelös och duger ingenting till.
Som att mina ord betyder ingenting.
Och jag börjar tro att för dig betyder jag ingenting.




Fri vers av izzie
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-23 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izzie
izzie