Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit


vit

vit vit vit

dalande
dalar
sakta
vit vit
ren

singla
flinga


i sinne


sakta


lugn

vit vit
dalar läpp
blåser sakta
väck

ett trött lugn

vit

vit vit
vitt




Fri vers av Kersti Lind
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-02-23 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kersti Lind
Kersti Lind

Senast publicerade
Sol i stånd
Vit
Undran
* Se alla