Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Trädet fryser

Trädet står ensamt

och jag tror att det fryser

i sin tunna särk

Jag får nog stanna en stund

så vi får värma varann




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-23 17:41



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackra .. lite vemodiga tankar om betydelsen av värme ...
2011-03-12

    ej medlem längre
En tanka som trots sin kyla har ett värmande budskap! ♥



@nn
2011-03-03

  Monika A Mirsch VIP
... och jag stannar och värmer mig i din dikt
2011-02-25

  anits VIP
Så fint skrivet, tycker om den här, mycket
2011-02-23

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2011-02-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker med en lätt sorglig ton. =) Bokmärker. =)
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP