Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst



Aluminiumfolie runt hjärtat

för att slippa känna


Ensamhet



Gömmer mig i plåtskjul

du ser mig inte här


Ingenstans



Kom inte hit


Var är du



Jag älskar dig så




Fri vers av Magnus A
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 06:10



Bookmark and Share


  karenina VIP
kärlekens ambivalens väldigt bra beskriven
2011-04-04

  Emme VIP
En smärta jag känner igen,
bra skrivet..
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A