Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag

Jag är rädd för framtiden
Men ändå så har jag
Så många olika drömmar

Vad kommer hända
Om jag vågar göra det
Blir allt perfekt då

Om jag inte gör det
Kommer jag stå
Och stampa
på samma plats

Vissa saker vet man
Men framtiden
Känns skrämmande

Tänker på om jag vågar
Göra verklighet av drömmarna
Men någon gång ska jag




Fri vers av SandraEriksson
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-24 17:19



Bookmark and Share


  Filosofen2
Släppa drömmar för rädsla inför framtiden är som att klippa sina vingar.
2011-02-25

  Nikolai Jungsin VIP
Att inte våga är att ha förlorat chansen o andra sidan.
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson