Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll i bollarna om du ska klara svängen.


Du värld under mitt könsorgan.

Alla gör det till en tävling? vilken då ? va?
störd som du är eller lika som bär kompisar du kär kör eller hör? skitsnack svek men vem sa att leken inte tog slut var det kvar med krut enog för ett slut hojta hojta du är ingen skalle fin rund o almighty men vänta nu va? komplicerat? världen. beskrivning kort? världen håll din snopp, nej så invecklad är du icke du gör den till det du gör den.




Fri vers av Almight
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-24 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almight