Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armstark



Ibland är det prövning
att lyfta något dit det ska

medan viljorna
väljer plats

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Elaine.S VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-26 10:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En massa energi
går åt att hålla
upp och igång!
Sen kan det
höras en
annan sång...
Väl beskrivet...
2011-02-28

  Aftonvännen
en liten om möblering

- för mänskligheten
2011-02-28

    ej medlem längre
snyggt!
2011-02-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler och viljorna vill ju aldrig samma plats.
2011-02-26

  anits VIP
Så sant skrivet.
2011-02-26

  Hans Christian
Så sant så :o)
2011-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Vissa är lealösa och blir då extra tunga.
Minns du Adolf Armstarke?
2011-02-26

  Ulf Lagerholm
Fyndigt är det med dessa aforismer om olika slags valörer på styrkor. Just denna tycker jag sticker ut på ett mycket läsvärt sätt.
2011-02-26

  Yrre VIP
Haha ja, det har du så rätt i, fint skrivet!
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP