Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bord för två



Blekt och kontrollerat 
greppas ord och känslor 
över ett cafébord. 







Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2024-04-18 05:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
På tre rader målar du upp en scen som sätter igång min fantasi åt olika håll.
2024-04-29

  Boneyfrank VIP
Märkligt att så få ord kan skapa magi. Applåd från mig!
2024-04-28

  animan VIP
Ett kafésamtal kan vara så mycket -ett förtroligt samtal mellan vänner, en första romantisk träff, ett avsked - här känns det som att kaffet fick stå och kallna och när det väl dracks smakade det inte gott.
2024-04-18

  Larz Gustafsson VIP
The place to be.
Ferlin hade givit sitt bifall om han varit med oss.
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP