Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en ny upplevelse för mig.


Oförskämd?

Är det oförskämt

att jag för en gångs skull

inte har något att ångra

inte har något att be om ursäkt för

inte har något att vara arg över?




Fri vers av Tea Alex
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-26 14:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Knappast. Skatta dig lycklig.
2011-02-26

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å nej absolut inte.
Vilket befriande
2011-02-26

  Hans Christian
Nej, det är inte oförskämt. Bra skrivet.
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex