Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
written Summer, 2006 for Marlynn (min syrra)


syskonkärlek

Synonyms quarrel
like siblings
over nuances
hidden in the dark
or when they come to light...
Does it really matter
who wins
this fight?




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-26 17:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Insiktsfulla ord. Kan appliceras på alla relationer. Nice!
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2011-02-27

  Kim VIP
Nej som alltid i små och stora sammanhang en viktig fråga att ställa sig!
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP