Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

be yourself

har du någonsin känt
känslan av
att ha sköra glasskärvor
i hjärtat

när man känner sig
helt tom i hela kroppen
och bara ett ''hej''
från rätt person
skulle vända ingenting
till någonting

när man tror att hoppet
är försvunnet
och aldrig kommer tillbaka

när man ligger
ordlös
i sängen och bara
vill somna

det är så jag känner
när du väljer
att vara någon annan
än dig själv.




Fri vers av monkeypie
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monkeypie