Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas in, andas ut

och när
tankarna
blir för
många

och jag inte
längre
står ut

så finns det
bara en
sak
som håller
mig
levande

även om
mitt huvud
redan
exploderat
och gått i
flera tusen
bitar


''kom igen nu,
andas in
andas ut''


och det är
du.




Fri vers av monkeypie
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-03 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monkeypie