Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isstark

 

I kampen om en brygga

1-0 till isen




Övriga genrer (Aforism) av Elaine.S VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-27 13:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Kluriga rader...
2011-03-01

    ej medlem längre
hi
2011-02-27

  Larz Gustafsson VIP
I solskenet...1-0 till solen!
2011-02-27

  Lena Själsöga Keijser
det var en gång en kvinna
hon for till nordanriken
satt där på isen
blickade vida
skogar åldrigavackra
stenar rundavackra
luften ren
kinder brann röda
isen knarrade
eller var det en
knackning

varför skyr ni mig frågade isen
du gör stegen frusna
är det så frågade isen
ser du ej mitt ansikte

kvinnan såg in i isen
såg ett av de vackraste ansikten

ur isen sträcktes händer
gav kvinnan värme

isvinden susade
se jag bygger dig en brygga till stranden

tack till dig vackraste
du vet att dina ord är pärlor för mig

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP