Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtstark


Om man hindrar det som faller
kan man skona en yta

Om man släpper det som faller
får det bära eller brista

Om det brister ut i ett fall
är det ett val


Allt är ett val


Gråt kan bli en börda
om den aldrig lämnar

Gråt kan bli en vinst
när den gett sig av


Vem är starkast ?

 




Övriga genrer (Aforism) av Elaine.S VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-27 14:03



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Skönt avslappnat rim i den här dikten som tilltalar. Ämnet är alltid aktuellt och viktigt för den enskilde. Jag är glad att jag har förmågan att släppa ut min gråt. Dikten är så enormt klok och tydlig i sitt budskap och träffar hjärtat. Rubriken säger allt.
2011-03-06

  anits VIP
Mycket tänkvärt....
2011-03-01

  Yrre VIP
Mycket tänkvärt!!
2011-02-28

  Junitvillingen
Rubriken är svaret på frågan "vem är starkast". Att gråta är en styrka i sig - som oftast ger både lindring och kraft. BRA text!
2011-02-27

  F.
Dina rader andas ett visdomslugn. Tänkvärt.
2011-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Starkast är den som vågar gråta.
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP