Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill men jag vågar inte lämna boet

Jag vill så mycket
Men vågar inte allt
En del säger åt mig
Att drömma och andra
Vill att jag ska tänka först

Men vad vill jag egentligen
Kanske både och men
Att inte våga är rädsla
Jag är ju en krigare
En kämpare för mitt namn

Jag lovar att börja våga
Leva ut och sväva
Men bara lite så att
Jag inte faller hårt
Det skulle knäcka mig
Totalt och lite till




Fri vers av SandraEriksson
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 23:51



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Du skriver bra och spännande, go on tösen
2011-02-28

  Filosofen2
Ta steget att våga, sug på tanken lite, prata om det, sätt mål och sen vågar du... Låt dina vingar växa för att flyga över ängarna lilla sparvöga.
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson