Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

I en krams ömma närhet var dag
hoppas, önskar, även om jag vet,
att min ouppfyllda längtan är en omöjlighet
då tvåsamheten är med någon annan än jag




Fri vers (Fri form) av Ivar Drott
Läst 238 gånger
Publicerad 2011-02-27 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivar Drott