Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Ars longa, vita brevis

Jag hörde Sven Wollter

i sena kvällen läsa

Gunnar Ekelöfs dikt Eufori

och jag tänkte att nog är det så

att konsten är lång

men livet ack så kort




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-28 13:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag glömde säga, att bilden
är helt underbar
2011-02-28

  anits VIP
Mycket fint skrivet, jag hörde
själv också han läsa den dikten
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP