Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad mitt liv skulle kunna bli


Låt mig gå

Jag hör dig och jag känner din varma hand
trycka sig mot min, och jag känner att hjärtat vill vara kvar
jag vill låta dig förstå, men man orkar inte mer ibland.

Dina varma tårar, letar sig ner för min hals
trotts att mina ögon vilar under stängda ögonlock
kan jag se att våran dans, har sin sista vals

Hjälp för att andas, hjälp för att äta, hjälp för att gå
det är inget liv för mig
inget liv för oss två

En sjukhussäng bär skadade, inget jag vill bli
svälj ditt hjärtas sorg
och släpp mig fri




Fri vers av theFuckinJenny
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 16:25



Bookmark and Share


  Mönster
Underbart vacker och djup. Den berör. Bokmärke, applåd.
2011-02-28

  Noomi Sjöberg.
Väldigt fin & tung text.
väldigt fin.
2011-02-28

  Mow Dean VIP
tungt.

tack för att du delar med dig.
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

theFuckinJenny
theFuckinJenny