Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

politikerna borde lässa 

de fina fredsliga dikter

varje dag på Poter.se




politikerna på Poeter.se

Om vore politikerna läste

alla dikter på Poeter.se

skulle vi inte ha några problem

i det här vackra landet




Fri vers av Bashak Bsk
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-28 21:59



Bookmark and Share


  Pot Pourri
vore intressant att för en vecka låta alla byta plats med varandra. politiker.se och vi till deras :) tänk att läsa alla kommentarer.. och sen se vilka man ändå känner igen stilen på, på de olika ställena, för så klart finns det överlöpare här som överallt ^^
Tack för inspiration för mig själv. Intressant tanke du hade.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Bashak Bsk