Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frön


Vi brukar inte spara frön av dåliga
frukter,grönsaker och blommor
annars får vi dåligt mat /resultat nästa gång
när vi planterar dem
Göe vi samma sak?

Är vi rättvisa mot varandra

så att nästa generation

ska göra samma sak?





Fri vers av Bashak Bsk
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-26 22:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Bashak Bsk