Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktidstro



Jag tror på det förflutna.

Det är det enda som är riktigt verkligt.

 




Övriga genrer (Aforism) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 17:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
I det förflutna kan man se mönster och förändra livet till det bättre. Fundera på vad du kan göra och tänka annorlunda om :) :)
Visa ord!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP