Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela texten finns skriven men för att den ska vara fin krävs nästan musik och melodi till, därav inte publicerat!


Song of freedom

I've decided I can live without you
I've decided I can let go
'Cause loving you 'aint that easy
Loving you 'aint always fun no

Peace in mind forever
Letting you go right now
But my heart will never
be the same again so how

can I get what I want




Fri vers av Smurfan195
Läst 448 gånger
Publicerad 2011-03-02 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan195
Smurfan195