Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev ihop en text ganska snabbt till ett rollspel jag är med i. Den är ett svar till en dikt som en annan medlem har skrivit. Jag är inte jättenöjd men lite rolig blev den ändå.


Magin inom oss

Vad väntar oss vid horisontens rand
Där ljuset spelar små spratt
Vad väntar oss vid livets strand
Där det enda säkra är att

Döden någon gång
Finner sin väg till dig
Dödens sång
Vaggar din sömn till sig

Men vi ska aldrig någonsin rädas

Vårt liv är långt
Minnet fyllt av magiska ting
Och i platsen för tankar blir det trångt
Till sist finns ingenting

Då själen långsamt vandrar bort
Ska vi alltid minna
Människorna av vår sort
Som i minnet, alltid står att finna




Fri vers av Smurfan195
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan195
Smurfan195