Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du!.

Det regnar i mitt innersta nu
Det regnar i mitt inre nu
Det har varit torrt en längre tid
utan regn o nederbörd
Marken blir kall o hård
utan regn som luckrar upp den.
Det regnar nu
Det regnar nu i mitt innersta
Tack att det blir lite
mjukhet av all nederbörd
som mjukar upp hård o kall mark.
Det regnar i mitt mitt innersta nu.
Det är ett mjukt fallande regn
som faller både på insidan o utsidan.
Livet är inte alltid vad det
ser ut att vara.
Men det har kommit in en sol som
torkar upp regnet som föll med kraft.
Det är sol i mitt innersta nu.
Det är solsken i mitt inre nu.




Fri vers av Poppit
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-02 20:30



Bookmark and Share


    Molotovcocktail
Dåtid, nutid..
Den "röda tråden" har blivit ljusgul, när, hur, och vart är man i texten?

Osammanhängande.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Poppit
Poppit

Senast publicerade
ja.
Du!.
* Se alla