Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag lämnat dina tankar nu

Ena minuten är det
tyst, så väldigt tyst

Har slutat tro att du
ska höra av dig igen

Andra minuten skriker
mina tankar rakt ut

Väcker mig om nätterna
och vägrar försvinna

Kastar mig av och an, vill
vakna ur denna dröm

Men jag förstår att jag har
lämnat dina tankar nu




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-02 21:40



Bookmark and Share


    Tea Alex
Man kan tro att man lämnat den andres tankar....men något spår har man alltid lämnat i en annan människa man stått nära. Kanske ett nytt uttryck, smak för en ny sorts glass eller en ny favoritlåt? Nya associationer och en erfarenhet av vad det är att bli älskad.

Du har ett fint sätt att uttrycka dig på. Jag lämnas aldrig oberörd.
2011-03-03

  Fredric
klartext! Ett rop?
2011-03-02

    Ken Cassel
Men jag förstår att du nu, annu inte har lämnat mina tankar ännu

Hej Emme!
Jättebra vännen!
Men ditt sista stycke vart bara fel
I alla fall i mina ögon sett
För jag fick inte ihop det
För att det ska kunna funka riktigt ordentligt, så har jag överst här gett dig en liten ledtråd
:)

Kram på dig!

Ken
2011-03-02

  Anton the poet
ouf! känner hur jag dras med i texten och känner igen mig direkt,
bra jobbat!
2011-03-02

  Anna*
Snyggt beskrivet! Applåder
2011-03-02

  Nikolai Jungsin VIP
verkligen träffande och vackert skrivet.
mina tankar har du iaf inte lämnat min vän :)
2011-03-02

    Max Poisé
Mina har du definitivt inte lämnat!

Bra text som tilltalar alla de frågor som alltid dyker upp vid en väntan!

Kramar
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP