Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vore så enkelt att ge upp

Det vore så enkelt
att bara ge upp
Lägga mig ner och
dö en smula till

Men något hindrar
mig, undrar vad
Kanske ett hopp om
att få se dig igen

Trots att det säkert
skulle ge fler sår
Eftersom jag aldrig
kan få dig

Varför skulle du ens
vilja ha mig som då
Kanske kärleken som
lyste ur dina ögon

Men det har gått så
många år sedan dess
Det vore så enkelt
att bara ge upp




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-04 20:11



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Emme!
Gillas!
Kanske jag själv bara skulle ha velat fått chansen att ändra lite på det ena och andra
och Lägga till lite, och lägga ifrån lite
Men så är det ju nästan alltid när det kommer till mig, när jag bara råkar att läsa någons annans fina alster
Ja; precis som ditt!

Kramar!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP