Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RANN TILL

våren rann till

men inte inspirationen

ådran teg still

men skriker gör frustrationen

skrik av panik

förvandlar rutor till splitter

snatter och tjat

och ett inferno av fnitter

nåt pockar på

men inte flytet och flödet

här i min vrå

suckar jag tungt efter stödet

den estetik

rebeller kallar för motstånd

skrik av panik

når aldrig fram till er krogrond

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 21:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat
2011-03-05

  Måna N. Berger
Ibland är det ebb i inspirationsflödet, men det kommer att stiga igen!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP