Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVARTERET SKEPPET

stora esplanadgatan

börjar här

jag ser norrut och vet att

den slutar där

väntar inte förgäves

vid bistro nord

väntar inte förgäves

på Jesu Ord

skymningen kommer

tillbaka igen

ännu ej mörkt

fast vid sextiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/3 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 21:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Din dikt känns vår
2011-03-05

  mare VIP
Hoppfull ska det vara ;)
2011-03-05

  mare VIP
Fin liten dikt, hopfull
2011-03-05

  Elaine.S VIP
Vi går mot ljusare tider
2011-03-05

  Måna N. Berger
Har jag fel, jag förnimmer en aning av vårkväll i dikten..
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP