Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortkopplad

Bortkopplad
Frånvänd

Sammet till grus
och bortom det vassa
gror det gröna

och jag ser det
jag ser det så väl




Fri vers av Fifruff
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fifruff

Senast publicerade
av tystnad
bortkopplad
* Se alla