Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Änglabarn~

Dig vill man se

Dig vill man höra

Dig vill man röra

Men man vet att det närmsta man kommer dig
är i drömmen.
Jag faller ner på mina bara knän och ber för dig.
Jag satt ensam där i kyrkan i någon timme, bad till gud
och tänkte "var stark och gråt inte ut"
Jag kollade upp på stjärnhimlen, såg ett sken och jag kan
lova att det var mitt lilla änglabarn jag såg.
Det här är för dig som alltid kämpat men är
fast på samma ställe, välkommen in till en ring
mitt egna svarta hål. Det är det här som vi kallar för ingenting...




Fri vers (Fri form) av Hallonet
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja fy bubblan,där är jag.
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Hallonet
Hallonet

Senast publicerade
~Änglabarn~
* Se alla