Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT INTE

jag mår bättre

av att inte se er

jag har ändå

ingenting att ge er

jag mår bättre

av att bara blunda

ingenting blir

ändå annorlunda

det finns rum där

klockan faktiskt stannat

svedda fält som

torkan har förbannat

himlen är vad

jag vill fokusera

jag behöver

faktiskt inte mera

nåden gör att

hungerkänslan dämpas

det finns fenomen

som bör bekämpas

inte många

dagar kvar på jorden

därför är jag

inte stor i orden

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-05 14:20



Bookmark and Share


  Anna Hägglund
Som sagt, berörande! Och jätte bra skrivet! tackar!
2011-03-06

  mare VIP
Bra rytm och ord
2011-03-05

  anits VIP
Din dikt berör, mycket
2011-03-05

  filosofian
Jättefint och berörande!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP