Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara Maxim Gorkij som gått på detta ...


Mina universitet

Att livet lärs
genom svårigheter
är inte helt främmande
för en blivande pensionär
som bott på en bänk i en park
fått betalt för ett ligg
till en eller flera
svultna män
urdruckna flaskor
och tomma tablettkartor
detta var vanligt
men också helt främmande
för en kvinna som växt upp
i ett djupt kristet hem...




Fri vers av wendela
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wendela
wendela