Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mötet mellan människor


Att aldrig mötas

Att aldrig få frågan, Hur mår du? eller
har du sovit gott?
Eller: Skall vi göra nåt kul?
Eller: Vill du ha en kram?
Eller någon annan vardaglig fråga,
det gör mig så förvirrad.
Efter många år tillsammans,
totalt likgiltig, verkar det som.
Om du ändå brydde dig lite,
så glad jag skulle bli..




Fri vers (Fri form) av wendela
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-17 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wendela
wendela