Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag avbryter mig själv med dessa fruktansvärt påfrestande tankar. All universums ångest i en och samma hjärna.


Bränn hela jävla världen.

Jag har i tankarna bränt dina kläder, alla bilder jag hade av dig.
Saker vi gjorde och saker du sade har förträngts av den förtvivlade saknaden.
Förbjudna tankar. Om dig.
Aggressioner över att fortfarande ägna så mycket energi, tid och hälsa på dig.
Aggressioner över det meningslösa liv jag fyller med temporär betydelse.
Bränn hela jävla världen.




Jag minns inte din röst. Hur du använder språket.
Det enda jag har kvar i minnet är ditt skratt och röda väggar.




Fri vers av yotl
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 21:48



Bookmark and Share


  Matilda E. Stridsberg
Så sant, men du. Riktigt bra skrivet.
2011-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Världen är redan bränd.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

yotl