Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FROSTROSOR

tänk om tonårens frostrosor blev röda

och bröt fram som en brand mot bores här

tänk om allt som är uppdämt skulle flöda

och slå ner denna dammlucksbarriär

i förskönande omskrivningars yra

rosenskimrar alltsammans rosenrött

men om allt detta skulle äventyra

detta liv som av himlen blivit fött

måste frostrosorna förbli intakta

inga blodrosor ska få träda fram

tjuven kom för att stjäla och att slakta

verklig frihet finns endast hos Guds Lamm

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 05:57



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det har hänt något med ditt skrivande...dina rader pulserar på ett nytt sätt. Mkt intressant!
2011-03-10

  anits VIP
Mycket fint skrivna rader
ljuset finns hos Gud
2011-03-06

  mare VIP
Frihet söker själen..ständigt, Gud är ljuset på min stig, min frihet..
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP