Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SURT REGN

den oborstade vilden

passar inte in i bilden

här gäller bara yta

här gäller bara skryta

om symmetrin raseras

bli det ni som chikaneras

ett surt regn över staden

och hela maskeraden

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 08:26



Bookmark and Share


    Tea Alex
Bättre att umgås med få och vara äkta än att vara allas vän och leka maskerad.
2011-03-10

  mare VIP
Oftast är det yta och skryta för många människor !!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP