Detta handlar alltså inte om de vietnamesiska båtflyktingarna.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta handlar alltså inte om de vietnamesiska båtflyktingarna.




BÅTFOLKET

jag var inte i era skor

ni är inte i mina

varje tid har väl sin emfas

varje tid har sin pina

ni ser inte det jag har sett

jag ser inte det ni ser

men vi sitter på samma skepp

som förgår och förliser

 

LARZ GUSTAFSSON   6/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 17:18



Bookmark and Share


    Tea Alex
Väldigt speciell text. Var tvungen att läsa den flera gånger. Vi sitter i samma skepp, ja. Vi gör ju det. Vi och dem tänkandet går bara att använda till en viss punkt.
2011-03-10

  anits VIP
Mycket bra och klokt skrivet
2011-03-09

  Peter Olausson VIP
bra innehåll i en dikt som också har form - den tycker jag om
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP