Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste livet vara orättvist ? Eller är det ödet

Att sakna någon
Det gör ont i djupet
Av mitt hjärta

Även om jag vet
Att det inte
Var mitt fel

För saker som sker
Är livets öde det
Säger min pappa

Jag viftar bort det
Men när vissa saker sker
Stannar jag upp

Inser att pappa
Kanske ändå
Har rätt i det han säger

Jag ska finna ett
Svar på den fråga
Jag bär inom mig

Om du finns där
Som ett stöd
Så tackar jag dig




Fri vers av SandraEriksson
Läst 677 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 20:09



Bookmark and Share


  SannaJessica
<3<3<3
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson