Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går över daggstänkta berg fallera

Jag vill ha dig nära
nära, kära, bära
dom som är kära
bär varandra över daggstänkta berg fallera
fast dom faller ju inte som du och jag
men vi faller ju åtminstone till tralala
för allting blir ju vackrare till musik
musik, logik kroki
om du bara visste hur jag såg ut naken
så skulle du aldrig mer drömma om mig på nätterna
men du kommer ändå aldrig få veta vad som finns innanför mina kläder
och än mindre vet vad som döljer sig under min hud
för där finns alla känslor
och där finns du

om vi ändå bara var lite mer som dom på film
då skulle ju jag vara snygg och du vara ett svin
fast du är ju redan ett svin
men du hade åtminstone blivit en hjälte i slutet
och vi hade levt lyckliga i alla våra dagar
men nu faller vi mest i fallera
eller ännu mer i tralala
fast det är ju egentligen mest jag som faller
för du vet ju inte ens om att jag finns
och än mindre vet du om att jag bara vill bli din




Fri vers av intelikabra
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

intelikabra
intelikabra