Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever för...

Jag lever för utmaningar,
för att lära av det som ska läras,
leva varje dag som om det var den sista dagen i mitt liv.

Jag lever för att ta hand om de sjuka,
för att hjälpa andra att stå på sina egna fötter,
inte ta åt mig någon annans ära och inte överskatta mig själv.

Jag lever för att ge andra stöd,
för att inte underskatta andra,
inte tvivla på andra eller mig själv.


Även om du tror att du klarar det,
eller tror att du inte klarar det,
så har du alltid rätt...




Fri vers av <3Deej
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-08 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3Deej