Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bil(d)en som här valts att utbilda texten är förstås försedd med ekologisk mulltoa som töms då och då i de svarta plastsäcksoptunnor som står utplacerade längs vägarna i den svenska naturen.


From ryssja with love





Den nya bondfilmen 'From ryssja with love' som snart kommer på en duk nära dig, dukar upp ett nygammalt tema om ekobrottslighet på de sju haven och bonden slåss här mot olika fiskesyndikat vilka dammsuger haven efter fisk att göda de odlade fiskarna med. Bland annat tvingas bond gifta sig med en naken brottare med tunga intressen i höftskynkebranschen, en man med många talanger på sin lyra. För att vi inte skall känna oss som alldeles ute och cykla kommer flera scener att spelas in på Hawaii, Grönland är upptaget. Men även Cortina dammas av och en alptopp eller två spolar avgörande roller coast i handlingen då damen ifråga är något av en modehatande mönsterboss.
För att inte avslöja precis allt, men ändå skapa ett sug efter att gå och se filmen vill jag bara tillägga det att en mässa för dammsugarsugna spelar en central roll där sjutton pojkar i tjugotvåårsåldern dansar nakna med händerna i badbyxfickorna som en släkting till en rit, en gammal tradition från 'öarna'. För var och en som sett 'Så tuktas en argbigga i Tyrolen'* får man se bondens familj dansa sig från scenen och ut i kulisserna i närapå mitten av denna musikal, vilket är ett nytt grepp för att bredda publiken till att vilja se även en film av detta digra format.



*I den musical jag refererar till här kan man se en hel radda med barn tuktas av en barnpiga som inte vet ett jota om barn, en nunna som inte vet ett jota om kloster samt en kapten som inte vet skillnad på kolven och pipan på ett gevär. För att kompensera detta brister den blivande familjen då och då ut i sång och det så det ekar mellan alptopparna.




Övriga genrer (Essä/Recension) av lodjuret/seglare VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-08 13:59



Bookmark and Share


  Berra Bäver
Jag ställer mig i biljettkön omedelbums!!!
2011-03-08

    ej medlem längre
Ja nu måste man ju bara se filmen...
2011-03-08

  stenhur VIP
Detta vill jag se! Gefundenes Fressen! Jag har hört att man blir sund av musik!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP