Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hålla sig med husdjur om man bor i staden är inte att rekommendera, men i mindre samhällen kan det vara okej. För den som håller sig med husdjur och bor i en stad bör gälla man kan ta det med sig därbak på mopeden eller i bilen.


För den som i afton väljer att gå med håven





Att gå med håven, brukar i och för sig ha en något annan betydelse, men jag valde ändå denna i mitt tycke passande rubrik för denna fagra text...

...jag anser att bästa sättet att gå med håven torde vara att bara kasta ur sig första bästa replik om man är ute för att ragga, exempelvis litet brittiskt sådär
'vilken bio skall vi gå på, sjuan eller nian? Om vi väljer nian hinner vi gå och äta en bit först och få oss något i magen'.

Bara låtsas som det regnar och inte alls försöka smila in sig med något fånigt som 'går ni ofta hit? Vilken härlig orkester som spelar i afton' eller möjligen 'var har du varit hela mitt liv?'




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 11:19



Bookmark and Share


  figurett
Funderar faktiskt att anskaffa några ankor till kolonin, och några hönor, för äggens eller kanske sockerkakans skull, frågan är hur grannarna ställer sig till tupp, kanske man kan agera standin om inte...
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP