Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vår herres hage står många mäktiga varelser att finna, icke blott människor har ägor att ta vård om


Något litet om fagra blomster




Mentala rosor
har de inte hört talas om
i blomsteraffären
men väl rosor på kind...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP