Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In need of love

Sitting by the telephone
Something isn't right

Starring into nowhere
Blinded by the light

I don't know what you're thinking
I don't know what to do

But i will be waiting right here
for you

I'm going nowhere every night
I wait for you to make it right

I'm going nowhere every night
I'm waiting by the candle light

I hear a voice from deep inside
I hear it's you, I feel it's right

I'm going crazy deep inside
I need your love, I need it tonight




Fri vers av MissenSomGråter
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-09 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissenSomGråter
MissenSomGråter