Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pga tidsnöd kastar jag ut första bästa sparade text för publicering


Förklarade ord - Betrodd






Betrodd

När man efter skörden av betor, ror den iland.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-10 12:58



Bookmark and Share


  thyra
Skrattar gott åt din förklaring! Tack!
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP