Vad påstår jag? Vad står på? Är det bara att stå på?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad påstår jag? Vad står på? Är det bara att stå på?




POE-STÅENDE

som i "ett fat amontillado"

som att bli inmurad i väggen

ett avslut för en desperado

och för allt dansande på eggen

siréners toner vill förföra

och huldrans framsida bedåra

men jag slår till mitt döva öra

förlorad i min diaspora

om gamla råmärken får rubbas

så ruckar man på grundprinciper

fast nya riddare kan dubbas

så ger de tappt så snart det kniper

som i "ett fat amontillado"

eller berlin på sextiotalet

reser vi upp en barrikad och

beskyddar sinnet från allt galet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP